Ευθυμιαδη Ελισαβετ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική σε μικρή ηλικία αρχικά με το πιάνο και στη συνέχεια με την κλασική κιθάρα. Σπούδασε με τον Ιάκωβο Κολανιάν στο Ωδείο Αττικής. Στη συνέχεια έγινε δεκτή

στην τάξη του Κώστα Κοτσιώλη στο Κεντρικό Ωδείο από όπου πήρε το πτυχίο της κιθάρας το 1995 και συνέχισε με τον ίδιο καθηγητή στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά από όπου αποφοίτησε παίρνοντας το δίπλωμά της το 1998 με «άριστα παμψηφεί».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της κέρδισε το β’ βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό του «Φίλωνα» ενώ συμμετείχε ενεργά σε πολυάριθμα σεμινάρια –masterclasses με διεθνούς φήμης σολίστες και καθηγητές από τους οποίους αξίζει να αναφερθούν οι LeoBrouwer, AnielloDesiderio, ZoranDukic, HubertKäppel,  DarkoPetrinjak, MarcoSocias, ScotTennant, AndrewYorkκαι LauraYoung. Το 1994 παρακολούθησε μαθήματα τελειοποίησης στο Aschaffenburgτης Γερμανίας με τον ManuelBarrueco έναν από τους κορυφαίους κιθαριστές παγκοσμίως και το 1997 συμμετείχε στα σεμινάρια του διεθνούς φεστιβάλ κιθάρας του Άμστερνταμ.

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες και ρεσιτάλ στην αίθουσα «Παρνασσός», στην Εθνική Πινακοθήκη, στην «Εστία» Νέας Σμύρνης καθώς και σε αρκετές αίθουσες της επαρχίας.     Το 1999 ήταν προσκεκλημένη του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βόλου όπου εμφανίστηκε με το «ελληνικό κιθαριστικό σύνολο» του οποίου υπήρξε μέλος για αρκετά χρόνια.